Venray decor van BinckBank Tour TeamTijdrit

images

De BinckBank Tour trekt van 13 tot en met 19 augustus weer door Nederland en België. Op dinsdag 14 augustus wordt in Venray op het officiële tijdritparcours de BinckBank Tour TeamTijdrit georganiseerd. Recreatieve wielrenners kunnen hier voordat de professionals aan hun individuele tijdrit beginnen het parcours in teams van vier personen verkennen.

BinckBank Tour

De enige UCI WorldTour wielerronde van de lage landen gaat op maandag 13 augustus in Nederland van start in Heerenveen. De BinckBank Tour eindigt op zondag 19 augustus in het Belgische Geraardsbergen. In 2017 won Tom Dumoulin de eerste editie van de BinckBank Tour.

BinckBank Tour TeamTijdrit

Op dinsdag 14 augustus vindt in Venray de individuele tijdrit over 12,9 kilometer plaats. Organisator Golazo biedt recreatieve wielrenners in de ochtend de unieke belevenis om op het afgesloten parcours van de BinckBank Tour te rijden. Later die dag zullen de profs hier hun individuele tijdrit rijden.

Inschrijven

Maximaal 120 teams kunnen deelnemen in drie competities: in de categorieën vrouwen, mannen en gemengd. De TeamTijdrit is zo geschikt voor alle groepen renners. Inschrijven kan vanaf vandaag op www.binckbanktourteamtijdrit.nl. De deelnemers van de TeamTijdrit zullen dinsdag 14 augustus tussen 10.00 en 12.00 uur starten.